Anonym ambulant behandling

ANONYM AMBULANT BEHANDLING


STIEN tilbyder anonyme ambulante stofmisbrugsbehandlingsforløb i hele landet. Ud over at tilbyde ambulant behandling på STIEN i Vojens, som dækker det meste af Jylland og Fyn, tilbyder vi også lokalforankret ambulant behandling hos vores samarbejdspartnere i Nordjylland og København.

Vi samarbejder bl.a. med Føniks Misbrugsbehandling, som udbyder dagbehandling i centrum af København efter mange af de samme behandlingsprincipper som STIEN. Vi har også en ambulant samarbejdspartner i Nordjylland. Det er således muligt at komme i ambulant behandling i hele landet, men udgangspunktet vil være at du starter dit ambulante forløb hos os i Vojens.

Et ambulant behandlingsforløb varer typisk mellem 5-8 uger med fremmøder tre gange om ugen og evt. yderligere individuelle samtaler efter behov. Det kan i nogle tilfælde kombineres med døgnbehandling, såfremt det vurderes at være hensigtsmæssigt i den første del af forløbet. Ambulantbehandlingen på STIEN er fleksibel, hvilket betyder at den til enhver tid kan tilpasses den enkeltes daglige forpligtigelser. Men udgangspunktet for aktiviteterne er at de afvikles en til tre hverdage i ugen.

STIENs ambulantbehandling håndteres at nogle af erfarne og fagligt kompetente behandlere. De har mulighed for at samarbejde med vores personale i døgnbehandlingen, således at vi til enhver tid kan sikre at indsatsen omfatter den rådgivning der er brug for i den enkeltes tilfælde. Vi tilbyder også ambulant pårørendebehandling. Det er ofte forløb á fem ugers varighed med fremmøde en til to gange om ugen. Prisen på et ambulant behandlingsforløb afhænger ofte af den enkeltes behov, antal fremmøder og længde. Vores ambulante indsatser er godkendt af Socialtilsynet hvilket betyder at du kan komme i et behandlingsforløb på STIEN, hvis det kommunale rusmiddelcenter bevilliger det efter Servicelovens §101.

Vores ambulante indsatser, som tilbydes det offentlige, kan findes på Tilbudsportalen – Link her. Hvis du er interesseret i at høre mere om ambulantbehandling er du velkommen til at kontakte STIEN. Vi kan ligeledes rådgive dig nærmere om hvordan du kan få bevilliget et ambulant forløb gennem rusmiddelcenteret. Alle forløb er anonyme og enhver henvendelse bliver behandlet med fuld diskretion.

STIENs ambulante behandlingstilbud er 100 % anonymt. Vi har mange års erfaring med succesfuld behandling af alle slags misbrug. Vi tilbyder en helhedsorienteret og individuelt tilpasset behandling.